De zekerheid van Pactum | Pactum Installatietechniek Deventer

Problemen voor zijn

Zekerheid. Niet alleen in de zin van een storing verhelpen of gedegen advies. Niet alleen product- of onderhoudtechnisch gezien. Zekerheid gaat wat ons betreft ook over proactief problemen voor zijn. Over de hele linie van de installatiewereld willen we weten wat de nieuwe standaard is of gaat zijn. Dat geeft een gevoel van zekerheid. Zeker bij onze klanten!

PACTUM_001_3

Uw situatie is ons uitgangspunt

Als u een installateur inschakelt, dan zoekt u meestal niet alleen naar een technische oplossing. Natuurlijk, soms is vervanging of reparatie al voldoende. Toch nemen wij altijd de situatie zelf weer als uitgangspunt. Zoals die is. Of hoe die – in het geval van een verbouwing – moet worden. Wat worden bijvoorbeeld de functies van de verschillende ruimtes? Hoe verhouden ze zich tot elkaar? En wat betekent dat voor de gebruiker? Zo komen we tot echte toekomstbestendige oplossingen.

eerste verdieping

Focus op duurzame techniek

Van loodgieterswerk tot een nieuw laadvoorzieningsconcept. In alles wat we doen willen we een schonere wereld achterlaten. Dat ziet u terug in de projecten die we doen. En al helemaal in de focus op duurzaamheid en toekomstbestendige techniek die in al onze adviezen en oplossingen doorklinkt. Met ons eigen energiemanagementsysteem zijn we in staat klanten nog meer inzicht te bieden in hun verbruik. En inderdaad: ook om nog meer kosten te besparen! Zo gaat duurzame techniek écht voor u werken. 

Foto 26-08-19 11 04 14 (Medium)

Wij zijn een (BRL-)gecertificeerd totaalinstallateur

Als totaalinstallateur zijn we thuis in alle installatiedisciplines. Voor onze opdrachtgevers betekent dat enorme kostenbesparingen over de hele breedte. En dat niet alleen. Als totaalinstallateur kunnen we die stap extra zetten door problemen voor te zijn. Bij ons bent u altijd verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Daarom mogen we ook het Kiwa KvINL BRL 6000-AB Procescertificaat voeren en zijn we VCA-gecertificeerd.

PACTUM_001_10

We zijn altijd bij u in de buurt

Zekerheid betekent ook snel ter plaatse kunnen zijn en bewezen kwaliteit blijven leveren. Wanneer dan ook. Vanuit onze vestiging in Deventer bedienen we zowel de lokale als regionale markt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Printscreen Ctrack2