Ben je gek van sleutelen?

En wil je:

  • Werken in de regio?
  • Een vaste baan met een goed salaris?
  • Direct contact met onze klanten?

Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Als W-monteur bij Pactum werk je iedere dag aan verschillende projecten. Je houdt van het betere installatiewerk en ook voor sanitair aanleggen draai jij je hand niet om. Bij onze zakelijke én particuliere klanten. Afwisselend werk dus en zelfstandig op pad. Je bent niet vies van hard werken. Dat betekent soms ook even iets langer doorgaan.

Wanneer je start bij Pactum staat er een eigen Transporter voor je klaar. Natuurlijk uitgerust met goed gereedschap. Zo kun je ’s ochtends direct vanuit huis naar de klant. Niet onbelangrijk: Het meeste werk is vlakbij huis.

Misschien cliché, maar als W-monteur ben jij ons visitekaartje. Wanneer je bij onze klanten over de vloer komt vind je het leuk om even een praatje te maken en kom je op tijd. Je werkt netjes en laat de boel ook weer netjes achter. Die netheid zien we ook graag terug in je rijstijl.

Je werkt veel in een team, maar je bent ook wel eens alleen op pad. Ondanks dat je je collega’s altijd om hulp en advies kunt vragen, zijn ze niet altijd direct in de buurt. Zelfstandigheid is dus super belangrijk. Sowieso vinden we het belangrijk om op kantoor en buiten als één team samen te werken. Daarom hebben we in ieder geval één keer per maand een overleg op de zaak in Deventer. Dan praten we je bij en luisteren wij naar wat je buiten opmerkt.

vacature-afbeelding-3-400×250