Ben je gek van sleutelen?

En wil je:

  • Storingen snel en efficiënt oplossen?
  • Werken in de regio?
  • Een vaste baan met een goed salaris?
  • Direct contact met onze klanten?

Als Service- en onderhoudsmonteur zorg je dat verwarmings- en klimaatinstallaties van onze klanten goed worden onderhouden en de storingen worden opgelost.

Wanneer je start bij Pactum staat er een eigen Transporter voor je klaar. Natuurlijk uitgerust met goed gereedschap. Zo kun je ’s ochtends direct vanuit huis vertrekken naar de klant. Niet onbelangrijk: Het meeste werk is vlakbij huis.

Misschien cliché, maar als service- en onderhoudsmonteur ben jij ons visitekaartje. Wanneer je bij onze klanten over de vloer komt vind je het leuk om even een praatje te maken en kom je op tijd. Je werkt netjes en laat de boel ook weer netjes achter. Die netheid zien we ook graag terug in je rijstijl.

Je bent meestal alleen op pad. Zelfstandigheid is dus super belangrijk. Ondanks dat je je collega’s altijd om hulp en advies kunt vragen, zijn ze meestal niet direct in de buurt. Sowieso vinden we het belangrijk om op kantoor en buiten als één team samen te werken. Daarom hebben we in geval één keer per maand een overleg op de zaak in Deventer. Dan praten we je bij en luisteren wij naar wat je buiten opmerkt.

vacature-afbeelding-3-400×250