Vacature calculator en werkvoorbereider WTB omgeving Deventer

De techniek is uitdagender dan ooit tevoren. De vraagstukken van onze klanten en de installaties worden dan ook steeds complexer. Dat vraagt van jou als Calculator/Werkvoorbereider een kritische blik én verstand van techniek. Diversiteit is kenmerkend voor onze projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw; het ombouwen van supermarkten, renoveren van rijksmonumenten en woonwijken en moderniseren van kerken zijn slechts een paar voorbeelden.

Wat we van jou verwachten

Als Calculator/Werkvoorbereider bepaal jij aan de hand van het bestek, tekeningen en andere gegevens welke materialen, materieel en mankracht nodig zijn voor een project. Je hebt geen moeite om initiatief te nemen en kunt prima overleggen met zowel opdrachtgevers als leveranciers voor scherpe prijzen en leveringstijden zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Je vindt een begroting of offerte pas geslaagd als deze accuraat is opgesteld.

Schakel tussen cijfers en praktijk

Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit maar overlegt regelmatig met de AutoCAD-tekenaar en je projectteam. Als schakel tussen de cijfers en de praktijk op locatie, bereid je het werk niet alleen voor vanachter je bureau, maar ben je ook op locatie te vinden voor het opnemen en inmeten. Onze monteurs krijgen van jou de juiste instructies, zodat zij goed voorbereid aan de slag gaan. Je maakt en bewaakt de overall-planning en ziet erop toe dat een project geen onnodige vertraging of kostenoverschrijding oploopt. Dat betekent goed overzicht houden (ook als het gaat om meer/minder werk), snel schakelen en aan de bel trekken bij je projectleider wanneer nodig.

Het profiel dat we zoeken:

 • Een echte vakman met een passende opleiding!
 • Je wil jezelf graag meer ontwikkelen op andere gebieden in het vak
 • We kunt zelfstandig werken
 • Je bent netjes en secuur in je werk
 • Je kunt de klant ook breder adviseren naast de oplossing die je biedt

Wat je van ons kunt verwachten:

 • We zullen je altijd waar nodig goed blijven ondersteunen!
 • Een goed salaris
 • Veel gezellige collega’s!
 • We bieden verschillende doorgroeimogelijkheden. Wat zijn jouw ambities?
 • Vertrouwen; we staan altijd voor elkaar klaar!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload hieronder je CV. Wij nemen dan snel contact je met op!

Naam
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, word, pages, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Toestemming*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.