Ben jij gek van cijfers?

En wil je:

  • Planmatig werken?
  • Een coördinerende rol?
  • Een vaste baan met een bijzonder goed salaris?

Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

De techniek is uitdagender dan ooit tevoren. De vraagstukken van onze klanten en de installaties worden dan ook steeds complexer. Dat vraagt van jou als Calculator/Werkvoorbereider een kritische blik én verstand van techniek. Diversiteit is kenmerkend voor onze projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw; het ombouwen van supermarkten, renoveren van rijksmonumenten en woonwijken en moderniseren van kerken zijn slechts een paar voorbeelden.

Als Calculator/Werkvoorbereider bepaal jij aan de hand van het bestek, tekeningen en andere gegevens welke materialen, materieel en mankracht nodig zijn voor een project. Je hebt geen moeite om initiatief te nemen en kunt prima overleggen met zowel opdrachtgevers als leveranciers voor scherpe prijzen en leveringstijden zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Je vindt een begroting of offerte pas geslaagd als deze accuraat is opgesteld.

Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit maar overlegt regelmatig met de autocad tekenaar en je projectteam. Als schakel tussen de cijfers en de praktijk op locatie, bereid je het werk niet alleen voor vanachter je bureau, maar ben je ook op locatie te vinden voor het opnemen en inmeten. Onze monteurs krijgen van jou de juiste instructies, zodat zij goed voorbereid aan de slag gaan.

Je maakt en bewaakt de overallplanning en ziet erop toe dat een project geen onnodige vertraging of kostenoverschrijding oploopt. Dat betekent goed overzicht houden (ook als het gaat om meer/minder werk), snel schakelen en aan de bel trekken bij je Projectleider wanneer nodig.

P-07-01-2020-387_kopie-400×250