Vacature AutoCAD-tekenaar in omgeving Deventer

De techniek is uitdagender dan ooit tevoren. De vraagstukken van onze klanten en de installaties worden dan ook steeds complexer. Dat vraagt van jou als AutoCAD-tekenaar een kritische blik én verstand van techniek. Diversiteit is kenmerkend voor onze projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw; het ombouwen van supermarkten, renoveren van rijksmonumenten en woonwijken en moderniseren van kerken zijn slechts een paar voorbeelden.

Spin in het web

Als AutoCAD-tekenaar bij Pactum ben je een spin in het web. Gasleidingen, waterleidingen, elektra, data, riolering, communicatie; jouw vakkundige en nauwkeurige installatietekeningen bevatten ze allemaal. Je ontwerpt en werkt de tekeningen van installaties uit in AutoCAD met de applicatie Stabicad.

Zakelijke markt

Je werkt samen met de projectleider en werkvoorbereider. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor zakelijke klanten; van musea tot kantoorgebouwen. Je organiseert en stemt de uitvoering van de werkzaamheden af met de andere projectdeelnemers. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk. Dat maakt het werk afwisselend, maar vraagt ook een flexibele opstelling. Zo zorg jij ervoor dat de uitvoering van projecten niet stagneert.

Tekenaar én ‘structuurbewaker’

Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van calculatie-, project-, uitvoerings- en revisie-mappen, zowel digitaal en fysiek voor opslag van de benodigde tekeningen en diverse documenten. Je zorgt dat tekeningen in de cloud beschikbaar zijn voor onze monteurs op locatie. Je houdt het archief up-to-date en beheert het normenbestand.

Het profiel dat we daarbij zoeken:

 • Een mbo/mts werk- en denkniveau en meerjarige ervaring in een soortgelijke functie
 • Aantoonbare ervaring met het ontwerpen van installatietechnische tekeningen
 • Relevante aanvullende vakopleidingen of cursussen
 • Enige kennis van en affiniteit met elektrotechnische installaties

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een vaste baan bij een betrouwbaar bedrijf met een fijne werksfeer en Sallandse nuchterheid
 • Een bijzonder goed salaris op basis van je kennis en ervaring
 • Een goed ingerichte werkplek
 • Flexibele werktijden
 • Mogelijkheden om vanuit huis te werken

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Upload hieronder je CV. Wij nemen dan snel contact je met op!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Naam
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, word, pages, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Toestemming*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Afwisselende projecten. Veel vrijheid. Mooie klanten.

  Van warmtepompen installeren en onderhouden tot een gigantisch zonnepark waar we samen als team een plan van aanpak voor bedenken. Bij Pactum krijg én vind je alle ruimte om je verder te ontwikkelen!

  IMG007_2

  Een sportabonnement voor een gunstig tarief en mountainbiken met collega’s.

  Wanneer je bij ons aan de slag gaat dan krijg je een sportschool abonnement voor een zeer gunstig tarief. We hebben trouwens ook een paar enthousiaste mountainbikers die eens in de zoveel tijd samen een tocht maken, inclusief Pactum fietskleding!

  Ralph en Stefan kozen bewust voor een baan als elektromonteur bij Pactum.

  “Korte en krachtige projecten, dan ben ik op mijn best”

  ¨Ik ben terug van weggeweest. Ik werk er nu al weer 3 jaar, maar ik had er eerder vier jaar Pactum opzitten. Daartussen heb ik voor mezelf gewerkt. Waarom weer terug? Simpel: ik miste de collega´s, de gezelligheid. En het mooie van werken bij Pactum is dat ik nu het beste van twee werelden heb. Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid op mijn projecten. En collega´s om mij  heen. Beter kan niet. Bovendien doe ik bij Pactum veel korte en krachtige projecten. Van een week, hooguit twee weken. Flink wat druk erop, stevig doorpakken, daar hou ik van. Dan ben ik op mijn best!¨

  / 5
  Ralph Hendriks (38) / hoofdmonteur elektrotechniek

  “Afwisseling en vastigheid, wat wil ik nog meer?!”

  ¨Ik heb al heel wat installatiebedrijven versleten. Niet zo gek: uitzendkracht. Dan ga je van werkgever naar werkgever. Tot 2 jaar geleden. Toen wilde Pactum mij graag hebben. Ik was maar wat blij met meer vastigheid. Plus de zekerheid van veel afwisselende projecten. Kleine(re) en grote(re). In de buurt, Deventer, Zutphen. En door het hele land. Veel winkelverbouwingen. Dan maak je wel langere dagen, maar het is mooi werk, dus dat heb ik er graag voor over. Als ik niet werk of verder leer (ik ga op voor elektromonteur niveau 3) speel ik graag gitaar. Heavy Metal. Luister maar eens naar Alter Bridge.¨

  / 5
  Stefan Bruin (31) / elektromonteur
  IMG001_2

  Je krijgt bij ons alle ruimte om door te leren.

  Heb je op dit moment de wens om je meer te specialiseren, maar krijg je daar niet de ruimte voor? Of wil je getraind worden in het geven van advies? Geef ons aan wat je ambities zijn, dan maken we samen een plan. Een vast opleidingsbudget? Die hebben wij tot dusver niet nodig gehad…

  Zekerheid op je werk. Ook dat is werken bij Pactum!

  Gezellige sfeer

  Veel vrijheid

  Interessante uitdagingen

  Doorgroeimogelijkheden

  Werken in de regio

  Ruimte voor eigen ideeën

  Goed salaris