Heb jij ervaring met AutoCAD / Stabicad?

En wil je:

  • Flexibel werken bij een dynamische organisatie?
  • Meedenken aan maatwerk op papier?
  • Tekeningen maken voor afwisselende projecten in retail, nieuwbouw, renovatie?

Dan hebben wij de juiste vacature voor jou!

De techniek is uitdagender dan ooit tevoren. De vraagstukken van onze klanten én de installaties worden dan ook steeds complexer. Dat vraagt van jou als tekenaar een kritische blik én verstand van techniek. Diversiteit is kenmerkend voor onze projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw; het ombouwen van supermarkten, renoveren van rijksmonumenten en woonwijken en moderniseren van kerken zijn slechts een paar voorbeelden.

Als tekenaar bij Pactum ben je een spil in het web. Gasleidingen, waterleidingen, elektra, data, riolering, communicatie; jouw vakkundige en nauwkeurige installatietekeningen bevatten ze allemaal. Je ontwerpt en werkt de tekeningen van werktuigkundige installaties uit in AutoCAD met de applicatie Stabicad.

Je werkt samen met de projectleider en werkvoorbereider. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor zakelijke klanten. Van een museum tot een kantoorgebouw en van een supermarkt tot woningen. Je organiseert en stemt de uitvoering van de werkzaamheden af met de andere projectdeelnemers. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk. Dat maakt het werk afwisselend, maar vraagt ook een flexibele opstelling om ervoor te waken dat de uitvoering van projecten niet stagneert.

Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het maken van calculatie-, project-, uitvoerings- en revisiemappen, zowel digitaal en fysiek, voor opslag van de benodigde tekeningen en diverse documenten. Je zorgt dat tekeningen in de Cloud beschikbaar zijn voor onze monteurs op locatie. En je houdt het archief up-to-date

P-07-01-2020-246-klein-400×250