Pactum en ConnectNed | Pactum Installatietechniek

Een van de cruciale stappen in de energietransitie is de overstap naar elektrisch rijden. Als Pactum zijn we mede-eigenaar van ConnectNed. We kunnen daardoor energieoplossingen bieden die verder gaan dan alleen de laadpaal. We vroegen Bram Pollmann van ConnectNed om daar wat meer over te vertellen.

Je organisatie móet mee met de versnelde energietransitie. Of je nu in actie komt vanwege veranderende wetgeving, commerciële kansen, omdat je een duurzaam hart hebt of omdat je een goede werkgever bent. Stilstaan is hoe dan ook geen optie meer: “Een van de beste manieren om bij te dragen aan de transitie is elektrisch rijden, maar zonder laadpalen en bijhorende oplossingen kom je niet ver.”

Lokaal karakter, landelijke dekking

Je zoekt dus een partner die breder kan adviseren en verder kijkt dan alleen de laadpaal. Onze samenwerking biedt de klant de sterke combinatie van de lokaal betrokken installateur met de slagkracht van een landelijke speler. “Pactum is samen met circa 35 technische gespecialiseerde installateurs een van de oprichters en eigenaren van ConnectNed. Gezamenlijk hebben we een berg aan ervaring en vakmanschap. We kunnen daarmee de service en het persoonlijke karakter van een lokale partner bieden, gecombineerd met de dekking en kennis van een landelijke speler. Een mooie balans voor het leveren van de beste oplossing.”

Beheer gehele keten

De combinatie van Pactum en ConnectNed zorgt ervoor dat de installateur alle diensten kan leveren die horen bij de Laadoplossingen en energiemanagement. Pactum kan daardoor meer en breder adviseren dan het simpelweg plaatsen van laadpalen. “Wij bieden op maat gemaakte energieoplossingen: van advies tot installatie, van smart grids tot laadpassen en van overzichtelijke facturering tot service en onderhoud. Wij installeren niet de laadpalen waar je om vraagt, maar de energieoplossing die je nodig hebt. Want een goede oplossing gaat veel verder dan alleen de levering en installatie van een paal. Wij beheren de gehele keten en kunnen daardoor de hele energie portefeuille aanbieden. Een constructie zoals die met Pactum maakt het nog makkelijker om sneller te schakelen én te schalen als bedrijf. Mét een oplossing dus, niet een laadpaal.”

Met Pactum – en ConnectNed daarachter – heb je de ideale transitiepartner die niet alleen productgedreven, maar ook dienstgedreven opereert. “Geleverd door Pactum dus, dat is echt heel belangrijk. Normaliter draagt een installateur het over aan een leverancier. Door onze samenwerking heb je alleen te maken met Pactum. Kortom: je bent lokaal betrokken, via een landelijke speler. Want dat is ook wat je het liefste als klant wilt; direct en op een persoonlijke manier geholpen worden. Van het kastje naar de muur gestuurd worden, dat willen mensen niet. Pactum is en blijft je aanspreekpunt. Samenwerkingen zoals deze zijn de sleutel tot het creëren van een wereld die groener en schoner is voor toekomstige generaties.”

Heb jij al nagedacht over hoe je jouw laadpalen integreert in je energiebeheer? Of hoe je ervoor zorgt dat je in de toekomst gemakkelijk kunt opschalen als je energiebehoefte verandert? Of hoe je borgt dat er geen misbruik gemaakt wordt van jouw laadpas en laadpalen? Wij nemen jou bij de hand en maken deze moeilijke dingen makkelijk. Samen met ConnectNed!