Klantportal Pactum

Pactum Installatietechniek
Hamburgweg 12
7418 ES Deventer

T. 0570 - 624 640
F. 0570 - 629 098
E. info@pactum.nl

Uitbreiding Promessa Deventer

Geplaatst op: 5 januari 2018

Pactum Installatietechniek heeft opdracht gekregen voor het installatiewerk tijdens de uitbreiding van Promessa Deventer.

ProMessa BV, onderdeel van Coop Productiebedrijven BV, is de centrale slagerij van verschillende supermarktketens. Met ruim 30 jaar ervaring, bijna 150 medewerkers, bevoorraad Promessa ruim 1.000 supermarkten met een compleet assortiment vleesproducten. Promessa onderscheidt zich door de combinatie van een ambachtelijke slagerij met gediplomeerde en ervaren vakslagers en een sterk geautomatiseerd logistiek systeem. Hierdoor kan Promessa dagvers een breed en soms klantspecifiek assortiment leveren, met een maximale logistieke performance.
Promessa gaat uitbreiden met een productiehal van 3300m2! Deze hal zal medio 2018 worden opgeleverd. Een enorme stap, waarmee de te verwachten groei in assortiment en klanten van de komende jaren kunnen worden opgevangen. En, nog belangrijker, waardoor er productielijnen kunnen worden geïnstalleerd conform de nieuwste technologische mogelijkheden en wettelijke richtlijnen.

Meer informatie over Promessa op www.pro-messa.nl

Voor meer uitgevoerde projecten van Pactum Installatietechniek klik hier

Terug naar overzicht.

Deel dit artikel