Klantportal Pactum

Pactum Installatietechniek
Hamburgweg 12
7418 ES Deventer

T. 0570 - 624 640
F. 0570 - 629 098
E. info@pactum.nl

Pactum installatietechniek nu ook ElektroNed en EcoNed installateur

Geplaatst op: 17 januari 2013

ElektroNed bestaat uit een 40-tal ElektroNed partners die samen beschikken over elke denkbare expertise op elektrotechnisch gebied. Het samenwerkingsverband tussen de partners biedt u alle mogelijke oplossingen als het gaat om automatisering, bekabeling, beveiliging, datacommunicatie, domotica, licht- en energievoorziening en telecommunicatie.

Voor kleine en grootschalige projecten, van A tot Z is de ElektroNed partner een deskundig aanspreekpunt.
Een ElektroNed partner is een elektrotechnisch ondernemer in uw regio, snel en makkelijk te bereiken en aangesloten bij een landelijk opererend netwerk. Alle partners samen vormen al meer dan 15 jaar één sterk professioneel samenwerkingsverband.

Tevens zijn we EcoNed installateur!

Een EcoNed installateur geeft u advies en inzicht hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw huidige energieverbruik. EcoNed biedt u als eindgebruiker een grotere onafhankelijkheid door u deels autonoom te maken van energieleveranciers door toepassing van zelfvoorzienende energiesystemen als zonnepanelen en zonneboilers. Tevens wil EcoNed actief een bijdrage leveren aan een schonere leefomgeving. Voor meer informatie en de mogelijkheden die een EcoNed installateur u biedt, neemt u contact met ons op.

Terug naar overzicht.

Deel dit artikel