Klantportal Pactum

Pactum Installatietechniek
Hamburgweg 12
7418 ES Deventer

T. 0570 - 624 640
F. 0570 - 629 098
E. info@pactum.nl

Het nieuwe Pactum. Niet anders dan u gewend bent, wel zichtbaarder.

Geplaatst op: 28 september 2021

Ze rijden al rond, onze nieuwe bedrijfswagens! Inderdaad, nu met extra veel nadruk op zekerheid. Want wij staan meer dan ooit voor die zekerheid. Uw zekerheid! Binnenkort gaat u daar meer van merken, zien vooral. Op dit moment zijn wij druk bezig met onze nieuwe website. Frisser, strakker, mobielvriendelijker.. Alles waar een website aan moet voldoen om u te garanderen waar we pal voor staan; zekerheid. Nu en in de toekomst.

We blijven úw vertrouwde Pactum

U nam het zekere altijd al voor het onzekere. Juist daarom koos u voor ons, Pactum Installatietechniek, als uw totaalinstallateur. Omdat u daar op kon, omdat u daar op kunt bouwen en vertrouwen. En omdat u daar op kunt blijven bouwen en vertrouwen. Zeker.

Het antwoord op onzekere tijden

Pactum Installatietechniek staat meer dan ooit voor zekerheid. Over de volle breedte van de installatietechniek. Van het puur in het nu verhelpen van een storing tot en met een gedegen professionele visie op de ophanden zijnde energietransitie. Compleet met praktische invulling van hoe wij u als klant daar installatietechnisch optimaal met raad en daad in kunnen bijstaan. Juist: als deze toch ietwat onzekere tijden ergens om vragen, dan is het om Pactum. Zeker.

Maak kans op 2 rookmelders!

Maak een leuke foto van nieuwe bedrijfswagen, stuur deze naar info@pactum.nl en maak kans op een set van 2 batterij gevoede rookmelders. 

 

Terug naar overzicht.

Deel dit artikel