Oplossingen en concepten | Pactum Installatietechniek Deventer

Zonneparken

Een zonnepark kan om meerdere redenen interessant voor uw bedrijf zijn. Bijvoorbeeld als uw dak niet geschikt is voor zonnepanelen, u een groot (elektrisch) wagenpark heeft of als u grote hoeveelheden stroom wilt opwekken (en terugleveren). Zowel kleine als grote pv-installaties, voor de consument of zakelijke opdrachtgever adviseren én realiseren wij het zonnepark volledig naar de technische mogelijkheden van het gebouw en de bestaande installaties.

Vos (2)

Supermarktverbouwingen

Supermarkten zijn ons branchespecialisme. Het zijn niet de installaties die het specialistisch maken. De planning is hier de essentiële factor en bepalend voor succes. Als supermarkteigenaar wilt u namelijk – zeker bij een verbouwing – zoveel mogelijk openblijven, zo kort mogelijk sluiten en een minimale overlast voor de klant. Met Pactum Installatietechniek hebt u de ervaren installatiepartner die snapt wat de impact is op uw winkel en wat dat betekent voor de planning.

Coop9

Laadvoorzieningen

Bij ons kunt u terecht voor elektrische laadpunten thuis, uw bedrijf of op een openbaar terrein. Ieder laadvoorzieningsconcept ontwerpen we naar de mogelijkheden en wensen van u als klant. Daarbij houden we uiteraard rekening met wat er kan en hoe alles samenvalt. Met bijvoorbeeld een Load Balancing-oplossing of ‘verzwaring’ van uw meterkast zorgen we ervoor dat er geen overbelasting van het stroomnetwerk ontstaat. Kortom: er kan veel, maar we denken eerst met u vooruit. En natuurlijk, voor out-of-the-box oplossingen en concepten moet u ook juist bij ons zijn. Neem contact op en deel uw ideeën met ons!

Pactum en ConnectNed

Pactum Installatietechniek is mede-eigenaar van ConnectNed. Hét aanspreekpunt voor de beste laadoplossing. Lees hier meer wat wij samen met ConnecNed voor u kunnen betekenen.

laadpas-hand-2

Kantoorrenovaties

Voor het verduurzamen van uw pand analyseren we wat iedere ruimte afzonderlijk nodig heeft. Op die manier komen we tot een volledig installatieplan waarmee we uw kantoor toekomstbestendig – minimaal label C – maken waar prettig, schoon en fijn gewerkt kan worden. Bij een kantoorrenovatie moet u vooral denken aan:

  • verlichting vervangen
  • luchtbehandelingsinstallaties vervangen voor warmteterugwinning
  • regelinstallaties optimaliseren
  • alternatieven voor warmteopwekking
  • zonnepanelen
IMG_3623-768×1024

Woningrenovaties

Bij woningrenovaties is er altijd één zekerheid waar u bij ons van op aan kunt: een minimale overlast en zoveel mogelijk leefbaarheid tijdens de bouw. Bij iedere woningrenovatie willen we die zekerheid zoveel als mogelijk is garanderen. Ook voor ‘kleinere’ renovaties kunt u ons inschakelen. Bent u bijvoorbeeld van plan om uw keuken of badkamer te renoveren? We zijn erg benieuwd naar uw ideeën!

Vaak worden we ook betrokken bij het verduurzamen van huurwoningen of complexen van woningbouwverenigingen. Met een bouwkundig aannemer lopen wij dan in de meeste gevallen mee als installateur én bouwregisseur.

99-woningen-1

Monumentaal vastgoed

Monumentaal vastgoed is een specialisme op zichzelf. Zeker als het om transformatietrajecten gaat voor bijvoorbeeld het realiseren van appartementen. Als ervaren totaalinstallateur beseffen wij heel goed het belang om het karakter van een pand zoveel mogelijk te behouden en welke wet- en regelgeving daarbij komt kijken. In ieder project willen we die kaders heel duidelijk hebben. De uitdaging? Toch slimme dingen creëren zonder afbreuk aan het karakter van een monument.

7_800x533