Klanten over onze zekerheid | Pactum Installatietechniek Deventer

Thierry tot Voorst, Centrumgarage Deventer

“We hebben altijd een vast aanspreekpunt”

“De samenwerking met Pactum gaat inmiddels al meer dan 20 jaar terug. Van de zonnepanelen tot de extra 15 laadpalen die we binnenkort laten plaatsen. Pactum zetten we in voor alle installatiewerkzaamheden. Het fijne is dat we altijd een vast aanspreekpunt hebben dat altijd goed bereikbaar is. Binnen een halve dag worden we teruggebeld. En als het écht nodig is? Dan staan ze binnen enkele minuten voor ons klaar. Naast de goede bereikbaarheid denken ze ook echt mee over de meest duurzame oplossing; wat is juist slim of handig om te doen? Ook in de uitvoering merk je aan alles dat ze strak werken leveren!”

DSCF1532

Marco Aarnink, Vermont Real Estate / Print.com

“De proactiviteit, het meedenken. Het maakt de samenwerking heel prettig.”

 

“Ik zocht naar één partij die alles doet en verspreid door heel Nederland kan werken. Ik gun mijn eigen stad Deventer ook graag het werk en kwam daardoor ook vrij snel bij Pactum uit. De proactiviteit, het meedenken. Het maakt de samenwerking heel prettig. Ik neem voor een aantal vastgoedobjecten jaarlijks onderhoud af. Als ze dan ergens zijn geweest, dan komen ze zelf met suggesties en ideeën. Heel waardevol! En als er een incident is? Dan kan ik ze altijd en overal bellen. Ze zitten er op zulke momenten snel bovenop. Een ander positief punt is dat ik kan loslaten. Voor een pand in de binnenstad van Zwolle heb ik Pactum gekoppeld aan een aannemersbedrijf uit Deventer voor het groot onderhoud. Ik kan er dan ook gewoon met alle vertrouwen uitstappen. Samen maken ze dan een plan, van het kraantje dat lekt tot het grotere onderhoudswerk. Het gaat allemaal heel natuurlijk. En dat is fijn samenwerken.”

Printdotcom Captain-MarcoAarnink_06

Alfred Waterink, Water Inc & Partners BV

“Goede vertaling van wens naar techniek geeft mij al 23 jaar zekerheid”

“Ik ben al vanaf 1999 klant van Pactum. In het begin eerst als particulier en later ook zakelijk. Wat ze heel knap en consequent blijven doen is dat ze heel goed wensen naar techniek kunnen vertalen en zich ook echt kunnen inleven in die wensen. Tijdens de aanbouw van mijn kantoor bijvoorbeeld keken ze samen met de ontwerper verder dan alleen de techniek. Er moest behoorlijk wat installatietechniek komen in een redelijk beperkte ruimte. Pactum heeft daarin heel goed ingeschat hoe mijn wensen, de techniek en het ontwerp op een slimme manier tóch kunnen samenvallen. En die aanpak geeft mij al zeker 23 jaar zekerheid!”

W-255

Ralph Lenoire, Coop Supermarkten

“Pactum is voor ons de echte go-to als er uitdagingen zijn”

“Een klantrelatie zou ik het zelf niet noemen, we werken al flink wat jaren met elkaar samen. Pactum is voor ons de echte go-to als er uitdagingen zijn. Juist in de retail is het namelijk zo dat er adequaat en planmatig geschakeld moet worden. Uitgangspunten die wijzigen, een inrichting die ineens moet veranderen. Op zulke momenten heb je echt een installatiepartner nodig die ervaring heeft met de sector, de manier van werken en denken doorziet en snapt wat daarin prioriteit heeft. We hebben bijvoorbeeld te maken met winkelpubliek dat er vanuit gaat dat je op de ‘standaard tijden’ open bent. Daar moet je planningstechnisch dus goed over nadenken. We kunnen dan extra goed vertrouwen op de relatie die is opgebouwd en daardoor – bij wijze van – flink wat stappen overslaan in de onderlinge communicatie.” 

JPEG-afbeelding-940798796524-3

Koos Romijn, PHB De Combi

“Doordacht en toekomstbestendig advies”

“Voor de renovatie van diverse kantoren hebben we aan Pactum Installatietechniek al jaren een betrouwbare installatiepartner. Onze tak in Deventer is al heel lang klant en recent heb ik via een collega de tip gekregen om ook vanuit locatie Nijmegen gebruik te maken van Pactum. Naast het persoonlijke contact en het snelle terugbellen vind ik de ‘doordachte en toekomstbestendige’ manier van adviseren zeer fijn. Zo adviseerden ze ons in een project wat nou de beste verlichting is. Ze keken daarbij echt goed naar de combinatie van lichtopbrengst, verbruik, kosten en de te verwachten besparing.”

Koos Romijn 2

Gabriel Bosch, 1618Vastgoed

“Onvoorziene omstandigheden hebben zij al lang in kaart gebracht”

“Pactum ken ik al sinds 2005, bij een project van Wonen Boven Winkels Deventer. Destijds zat ik in de rol van aannemer. Sinds die tijd heb ik een goed gevoel gehad bij Pactum en is het nu een van onze vaste installatiepartners. Waar ik heel duidelijk de meerwaarde van Pactum in terugzie, is de nadruk die ze leggen op het voortraject. Installatietrajecten gaan veelal over budget, comfort en technische maakbaarheid. Zij brengen die aspecten heel kundig samen tot een installatieconcept. Eventuele onvoorziene omstandigheden hebben zij dus al lang en breed in kaart gebracht, voordat het project in uitvoering komt. Voor Het Hegius, een transformatie van een monumentale school naar appartementen en een museum voor hedendaagse kunst in Deventer, hebben ze dat bijvoorbeeld heel goed aangepakt. Op het dak ligt een kunstwerk dat in de nacht wordt aangelicht. Dit is een erg kwetsbaar onderdeel in het project. In het voortraject hebben ze aan de hand van een proefopstelling gekeken hoe het kunstwerk het beste kan worden verlicht. De kundige begeleiding, de constructieve houding en de wil om het goed te doen maakt het heel prettig om samen te werken met Pactum!”

Schermafbeelding 2022-02-09 om 12.51.50