Klantportal Pactum

Pactum Installatietechniek
Hamburgweg 12
7418 ES Deventer

T. 0570 - 624 640
F. 0570 - 629 098
E. info@pactum.nl

Installatiebedrijf

Pactum Installatietechniek is een installatiebedrijf voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van gas, water en elektriciteit. We zorgen voor het hele traject: compleet van ontwerp en aanleg tot de inrichting en afwerking. Al deze werkzaamheden worden uiteraard met zorg en kwaliteit uitgevoerd.

Installatietechniek op maat

Bij Pactum Installatietechniek is elke installatie uniek. Als installatiebedrijf denken wij graag met u mee en komen we met flexibele en nieuwe oplossingen. Alles kan naar uw wensen worden gemaakt: van de ontwerptekening tot de totale uitvoering. Ook zijn wij u van dienst in het onderhoud. Onze servicetechnici staan namelijk 24 uur per dag voor u klaar.

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en zijn dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Zo leveren en plaatsen wij als installatiebedrijf onder andere zonnecollectoren, zonneboilers, warmtepompen en hoog rendements ketels. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens contact met ons op!