Klantportal Pactum

Pactum Installatietechniek
Hamburgweg 12
7418 ES Deventer

T. 0570 - 624 640
F. 0570 - 629 098
E. info@pactum.nl

Zonnepanelen subsidie

Zit u eraan te denken om te investeren in duurzame elektriciteit? Dan zijn zonnepanelen de oplossing! Wanneer u zonnepanelen aanschaft investeert u in uw eigen woning en wordt u onafhankelijk van eventuele stijgingen van energieprijzen.

Lange termijn investering

Zoals u wellicht wel weet is het gebruik van zonnepanelen een lange termijn investering. Het kan lonen voor zowel particulieren als ondernemers. Maar nu vraagt u zich vast af hoe dat dan zit met de zonnepanelen subsidie. Wij kunnen u er alles over vertellen. Lees snel verder!

Subsidies

Wij weten alles over de geldende subsidies voor particulieren en ondernemers. U kunt gerust vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over de zonnepanelen subsidie. Ook als u van plan bent om andere energiebesparende installaties aan te leggen kunt u altijd bij ons terecht.

Onze systemen

Onze zonnepanelen systemen wekken niet alleen maar duurzame energie op. Een ander voordeel is dat ze tevens uit duurzame materialen zijn opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat onze systemen minimaal 25 jaar goed moeten kunnen functioneren.

  • Onze systemen zijn uit duurzame materialen opgebouwd.
  • Onze systemen functioneren minimaal 25 jaar.