Zeker over communicatie en beveiliging | Pactum Installatietechniek Deventer

Intercom- en videofooninstallaties

Op afstand weten wie er voor uw deur staat. Het is een overweging die u niet alleen veel gemak en comfort oplevert. Het biedt ook de nodige zekerheid. Ieder moment van de dag. Voor zowel de woningeigenaar als voor kantoorcomplexen – die bijvoorbeeld meer risico lopen – verzorgen wij een complete intercom- en videofooninstallatienetwerk. Volledig geautomatiseerd als het moet, zo waterdicht als maar kan.

PACTUM_FOTO-107

Inbraak- en camerabeveiliging

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van inbraak- en camerabeveiliging. Vaak wordt er nog gekozen voor een simpele sirene, maar er zijn ook meer uitgebreide alarmsystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreid bewakingssysteem met CCTV-camera’s, beveiligingspoorten, slagbomen en daarbijbehorende magneetpasjes.

POUW (8)_1280x854

Brandmeld- en brandblusinstallaties

Met brandmeld- en brandblusinstallaties beschermt u wat écht belangrijk en waardevol voor uw bedrijf is. Het zou voor meerdere bedrijven – en woningen ook – een vanzelfsprekendheid moeten zijn. Handbediend, geautomatiseerd of semi-geautomatiseerd; we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en wat dat u aan zekerheid oplevert.

image

Datanetwerken

Data wordt steeds belangrijker, omvangrijker én kwetsbaarder. Reden genoeg om dit als bedrijf gewoon goed voor elkaar hebben. Dat begint met een gedegen en intelligent datanetwerk dat bestendig is. Pactum Installatietechniek heeft de juiste ervaring én kent alle normen en eisen waar uw datanetwerk aan moet voldoen.

pexels-brett-sayles-2881232