Klantportal Pactum

Pactum Installatietechniek
Hamburgweg 12
7418 ES Deventer

T. 0570 - 624 640
F. 0570 - 629 098
E. info@pactum.nl

Badkamer installeren

Van badkamers en toiletten tot aan keukens: Pactum installatietechniek installeert het allemaal bij u thuis. We gaan met u het hele traject aan. Compleet van ontwerp en aanleg tot de inrichting en afwerking. Wanneer wij uw badkamer installeren, zult u daarna heerlijk kunnen genieten.

Uw gewenste badkamer installeren

De badkamer is een belangrijke plek in uw huis. Een badkamer installeren moet ervoor zorgen dat u tot rust komt en kan genieten van bepaalde voorzieningen. Goedgekozen sanitair kan ervoor zorgen dat uw badkamer een plek wordt waar u heerlijk kunt ontspannen. Of het nu om een nieuwbouwwoning gaat of een renovatie van uw oude badkamer, wij staan voor u klaar om uw gewenste badkamer te installeren.

Sanitair op maat

Wanneer wij uw badkamer installeren, houden we rekening met al uw wensen en persoonlijke smaak. Wij geven u een deskundig advies, waarbij er rekening wordt gehouden met uw voorkeur en situatie. Alle soorten sanitair kunnen wij u leveren, variërend van een eenvoudige wastafel tot luxe stoomcabines en whirlpools. Heeft u aangepast sanitair nodig voor mindervaliden? Ook dan bent u bij Pactum aan het juiste adres.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over werkwijze ten opzichte van sanitaire voorzieningen? Neem dan nu contact met ons op!