Klantportal Pactum

Pactum Installatietechniek
Hamburgweg 12
7418 ES Deventer

T. 0570 - 624 640
F. 0570 - 629 098
E. info@pactum.nl

Sanitair

Badkamers, toiletten en keukens: het zijn onmiskenbare sanitaire voorzieningen in uw bedrijf of woning. Pactum Installatietechniek is een professional als het gaat om het plaatsen van deze voorzieningen – compleet van ontwerp en aanleg tot inrichting en afwerking. Ook voor aangepast sanitair voor bijvoorbeeld mindervaliden bent u bij Pactum installatietechniek aan het juiste adres.

Een oase van rust

We brengen elke dag tijd door in de badkamer – soms kort en soms gehaast, maar steeds vaker ook langer, als rustpunt na een drukke dag. De badkamer is bij uitstek de plaats om te genieten van aangenaam comfort. Met de juiste voorzieningen en goedgekozen sanitair wordt uw ‘natte cel’ een oase waar u heerlijk kunt ontspannen. Of het nu om uw nieuwbouwwoning gaat of om een renovatie van uw oude badkamer, Pactum Installatietechniek heeft de kennis en producten in huis om een droom van een badkamer te realiseren.

Wat zijn uw wensen?

Hoe uw badkamer ingericht gaat worden, is afhankelijk van uw wensen en uw persoonlijke smaak. Een badkamer installeren kunt u gerust aans ons overlaten. Pactum installatietechniek geeft u een deskundig advies, waarbij rekening wordt gehouden met uw voorkeur en situatie. Pactum levert en plaatst een keur aan sanitair, variërend van een eenvoudige wastafel tot luxe stoomcabines en whirlpools.