Klantportal Pactum

Pactum Installatietechniek
Hamburgweg 12
7418 ES Deventer

T. 0570 - 624 640
F. 0570 - 629 098
E. info@pactum.nl

Gawalo (gas, water en loodgieterswerk)

Iedere woning heeft goed en zuiver water nodig. Pactum Installatietechniek verzorgt de complete waterhuishouding van uw bedrijf of woning. Naast de ‘normale’ watervoorzieningen verzorgen wij ook gasinstallaties, sanitaire- en brandblusvoorzieningen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor dakbedekking, lood- en zinkwerk.

Aan- en afvoer van water

Pactum installatietechniek kan voor u een waterleiding aanleggen vanaf het openbare net. Verder verzorgen wij hydrofoorinstallaties om de waterdruk in kantoor- en flatgebouwen te regelen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanleg van rioleringen, hemelwaterafvoersystemen, regenpijpen en dakgoten.

Gas

Vanaf de gasmeter kunnen wij de complete aanleg en keuring van de gasinstallatie in uw woning of bedrijf verzorgen. Het installeren en keuren gebeurt uiteraard volgens de op dit moment geldende voorschriften en eisen.

Brandveilig

Onze brandblusvoorzieningen voldoen aan de geldende voorschriften. Wij leveren en plaatsen niet alleen brandslanghaspels, maar u kunt bij ons ook terecht voor brandblusapparatuur en brandmeldinstallaties.

Dakbedekking

Ook voor dakreparaties of een compleet nieuwe dakbedekking kunt u een beroep doen op Pactum Installatietechniek. Daarnaast verzorgen wij de complete afwerking van uw dak. Onze medewerkers zijn gediplomeerd in werken met lood en zink. Daarnaast hebben wij medewerkers gespecialiseerd in koperwerk, voor bijvoorbeeld dakgoten en hemelwaterafvoeren.