Bedrijfscertificeringen en partners | Pactum Installatietechniek Deventer

Partners in recycling

Voor het recyclen van onze kleding werken we al sinds 2011 samen met Total Safety Center in Deventer, leverancier van bedrijfskleding en werkkleding. Om alle kleding geordend in te zamelen bestellen wij altijd een doos van 35 liter. Die staat dan bij ons op kantoor tot hij helemaal gevuld is met schoenen, shirts, hesjes, helmen, gehoorkappen en broeken. Vervolgens wordt de verzamelde kleding opgehaald en door GAIA circulair verwerkt tot grondstof of component.

Gaia

Techniek Nederland

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. En dat is precies de reden waarom wij als Pactum Installatietechniek lid zijn van deze ondernemersvereniging. Met ruim 6.000 bedrijven is Techniek Nederland één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland.

TechniekNederland_Logo-780

CO-Certificering

Alleen gecertificeerde installatiebedrijven met vakbekwame installatie- en onderhoudsmonteurs mogen werkzaamheden uitvoeren aan gasgestookte cv-installaties, gas-sfeerhaarden, warmtapwatertoestellen en luchtverwarmers (Kiwa.nl). Als Pactum hebben wij alle benodigde certificaten om deze werkzaamheden uit te voeren!

ro_covrij_m_rgb

IDEO Netwerkvereniging

Ideo (Installatiebedrijven Deventer en omstreken) is een vereniging van lokale installatiebedrijven. Een neutraal, onafhankelijk en zakelijk verbindingsplatform met als doel om in een informele sfeer (innovatieve) kennis en vaardigheid uit te wisselen op het terrein van installatietechniek.

image

InstallQ

Als landelijk erkend en gecertificeerd InstallQ-installatiebedrijf tonen we aan dat we een vakbekwaam bedrijf zijn. En dat biedt zekerheid! Omdát we een InstallQ-installatiebedrijf zijn, hebben we ook het Kiwa KvINL BRL 6000-AB Procescertificaat. Mede dankzij InstallQ blijven we ook op de hoogte van alle ontwikkelingen in de wet- en regelgeving in het installatievak. Uiteraard om bij te blijven, maar zeker ook om problemen voor te zijn.

341_logo-iq

ElektroNed

Als u kiest voor een ElektroNed-installateur, dan kiest u voor kwaliteit tegen een goede prijs. En dat zorgt weer voor continuïteit en zekerheid. ElektroNed heeft daarbij de ambitie om hét toonaangevende landelijk dekkende samenwerkingsverband voor excellerende (lerende) technische installatiebedrijven te zijn. Als even ambitieus installatiebedrijf willen we daar natuurlijk onderdeel van zijn.

logo-elektroned

EV-Box

Laadoplossingen toegankelijker en wereldwijd beschikbaar maken. Als officieel partner van EV-Box dragen we bij aan die missie. Met flexibele en schaalbare laadoplossingen schakelen we nog sneller over naar een elektrische toekomst!

logo-merkenpagina

ConnectNed

Pactum Installatietechniek is mede-eigenaar van ConnectNed: een landelijk netwerk van specialisten in elektrisch laden. Namens ConnectNed adviseren, installeren, operationaliseren en onderhouden wij systemen voor elektrisch vervoer, energieopwekking (PV), energieopslag en smart grids (energienetwerken).

logoconnectned

Fronius

Als koploper op technologiegebied zoekt, ontwikkelt en realiseert Fronius innovatieve methodes ter controle en besturing van energie voor lastechniek, fotovoltaiek en acculaadtechniek. Als installatiepartner kunnen we meerdere flexibele totaalconcepten bieden waarmee we klanten eenvoudiger door de energietransitie kunnen begeleiden.

fronius-international-gmbh-logo-vector-xs

StreetPlug

StreetPlug is het eerste ondergrondse oplaadpunt voor elektrische auto’s. Als dealer van StreetPlug kunnen we hiermee onze klanten hét flexibele alternatief voor de laadpaal bieden; toepasbaar op elke locatie met het oog op het behouden van het oorspronkelijke straatbeeld.

StreetPlug_Partner certificaat

SolarEdge

SolarEdge is een wereldwijde toonaangevende fabrikant van PV-omvormers en wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Als dealerpartner van SolarEdge adviseren, leveren en installeren we een breed scala aan smart energy-technologie.

SolarEdge_Logo-01

We zijn een SBB Erkend Leerbedrijf

Als SBB Erkend Leerbedrijf levert u als klant een bijdrage aan de toekomst van ons vak. Een zekere toekomst welteverstaan! Zo geven we een nieuwe generatie installateurs alle ruimte om zich te ontwikkelen en het vak eigen te maken.

download

VCA

We zijn VCA-gecertificeerd, natuurlijk. Zo garanderen we de veiligheid van onze eigen mensen en daarmee ook uw veiligheid. Dat biedt niet alleen zekerheid, maar geeft u als klant ook het vertrouwen dat u op ons (en met ons) kunt blijven bouwen. Ieder jaar weer.

VCA-krijgt-nieuw-logo